Welcome to the Yamaha Star Bolt Motorcycle Forum

Why join our motorcycle community?

  • Membership is free and easy
  • Get technical support and information for your Yamaha Star Bolt motorcycle or search for information before buying
  • Use the member map to find riders near you
  • Participate in our monthly virtual bike show (or at least vote)
  • Get rid of these annoying boxes asking you to register  ;D

More importantly, make new friends!!

Author Topic: X arc duo wiring  (Read 260 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline craven12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
X arc duo wiring
« on: March 27, 2021, 10:52:01 pm »
Hi, I installed a set of x arc duo lights and I'm having issues. The pic is the diagram of how I have it wired up. When the bike is not running, everything works good. Running, stop, and turn works as it should. When the bike is running, the brake lights and running lights work, but both turn signals come on no matter if I choose left or right.

Any ideas?
Thanks in advance


2017 R-Spec

Offline lunkhead

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1607
Re: X arc duo wiring
« Reply #1 on: March 28, 2021, 12:08:56 pm »
Instead of using the blue from the taillight harness, shouldn't you be using the blue from the signal harness? Seems like it only works when the headlight is off (bike not running) so current is feeding back thru it when on.
C-SPƎC

Offline craven12

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: X arc duo wiring
« Reply #2 on: April 08, 2021, 07:57:15 pm »
I have tried using tailight harness and signal harness separately for the running lights, no difference. I even disconnected the brake and running lights leaving just the signals connected and still get the same result. With engine off, signal lights work as it should, as soon as the bike is running, both signals flash when I select either left or right. I sent an email to hightechspeed, and still haven't heard back from them.
This shouldn't be this difficult, lol
2017 R-Spec